0
Varukorg 0,00kr
Cart is empty

Om oss

Sarah Milan är ett varumärke som utvecklats i Sverige. Grundarna till varumärket har över 10 års erfarenhet inom frisör- och skönhetsbranschen världen över. Efter ett längre samarbete med kunder världen över så bestämde Sarah Milans huvud grundare tillsammans med två branschkollegor att tillverka första produktserien som heter Atmosphere. På så vis föddes idén och konceptet Sarah Milan Sweden.  Trion har en stor kundkrets i Förenade Arabemiraten, USA och Sverige, och de har tillsammans samlat in feedback från kunder gällande produkter och ämnen i syfte att ta fram ännu bättre produkter. Genom att lyssna på användare och deras önskemål så lyckas vi skapa produkter av hög kvalité vilket skapar mervärde för våra kunder.

Vår Vision

Under utvecklingsstadiet har människor världen över använt Atmosphere -produkterna. Utifrån den feedback vi mottagit under utvecklingsprocessen, kan vi finna dessa gemensamma nämnare:

Utvecklingen

Vår mission är att erbjuda hårvårdsprodukter av högsta kvalité utan att påverka naturen och som är fria från djurförsök. Vi söker ständigt efter nya, bättre ämnen runtom i hela världen för våra produkter. De företag vi samarbetar med skall uppfylla “Fair Workplace” vilket betyder att humana villkor upprätthålls. Sedan testar vi var ämne för sig för att säkerställa kvaliteten. Vi kvalitetstestar alltid slutprodukterna i Sverige innan de blir redo för försäljning.

Lansering i Sverige

Anledningen till att Sarah Milan tillverkas och lanseras i Sverige är för att Sverige är födelseland till grundarna och de känner sig mest hemma här i Sverige än någon annanstans i världen, samt att de känner till marknaden mycket bra. Detta är anledningen till att både tillverkning och lansering av första kollektion med namnet Atmosphere görs i Sverige med målet att nå en global marknad.

Sara Milan Teamet:
Som team är vi extremt motiverade till att erbjuda bästa möjliga kvalité av skönhetsprodukter till våra kunder. Vi jobbar ihop i en miljö där vi ständigt motiverar och stöttar varandra. En stor del av vår tid dedikerar vi till att träffa och kommunicera med våra kunder. På så sätt utvecklas både våra produkter och vårt team kontinuerligt.

Vi är en familj som tillsammans strävar mot samma mål & vision. Det har visar sig vara viktigt de senaste fyra åren i arbetet att utveckla produkterna. Vi har stött på framgångar och motgångar och alltid fortsatt framåt. Tillsammans har vi vänt utmaningar till möjligheter och hela tiden förbättrat verksamheten. Vi arbetar snabbt och effektivt men gör aldrig avkall på produkternas höga kvalité.

Vi jobbar efter Walt Disney’s kända citat “If you can dream it, you can do it”. Detta är något vi varje dag påminner oss om och försöker leva upp till. Med detta i tanken varje dag så kan vi berätta till er att vi förverkligat idén om Sara Milan Sweden.

Tveka inte att höra av dig till oss om du är återförsäljare och vill erbjuda Atmosphere produkter till dina kunder.

Vill du sälja våra produkter?

Shopping Basket